BV Certification ISO9001

BV Certification ISO14001

Детски градини

1. Детска градина "Здравец"

Адрес: гр.Чирпан, ул. "Христо Ботев" № 50

Директор: Светла Петкова Петкова

Тел. 0885599788

Тел. канцелария: 0416/93579

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ДГ “Здравец“ се намира в южния край на гр. Чирпан, квартал “Асен II“.Района е тих и спокоен, далеч от автомобилния трафик и промишлени предприятия. В съседство с ДГ е малък квартален парк. ДГ “Здравец“ започва своята дейност през  далечната 1977/1978 учебна година. Сградата на детската градина е типов проект, разполага  със собствена кухня, парно и перално помещения. През 2011г. е газифицирана, санирана, с подменена дограма и подови настилки и санитарни възли. Двора е голям с обособени площадки за игра за всяка група, площадка за провеждане на празници на открито, тревни и цветни площи. Има открит плувен басейн за извършване на закалителни  процедури на децата. В просторни добре обзаведени и оборудвани занимални се отглеждат,възпитават и обучават 135 деца на възраст от 1,5 годишна възраст до 7 годишна възраст, разпределени в 5 възрастови групи-яслена, първа, втора, трета ПГ5 г., и четвърта ПГ-6г. С децата работи екип от високо квалифицирани учители, медицински персонал и обслужващ персонал. Детската градина е с традиции в предучилищното възпитание и се ползва с авторитет в града и областта предлага и допълнителни дейности извън ДОС: английски език и народни танци.

 Заявление за регистрация

 

 

2. Детска градина "Слънце"

Адрес: гр.Чирпан, ул. "Георги Димитров" № 87

Директор: Милена Димова

Тел. 0416/ 93413

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

3. Детска градина Калина Малина

Адрес: гр.Чирпан, ул. "Антон Иванов" № 14

Директор Росинка Божкова

Тел. 0416/93119

e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Детска градина "Калина Малина" е открита през 1966 г. Намира в кв."Янко Иванов". Педагогическото взаимодействие с децата се осъществява от квалифицирани педагогически специалисти с помощта на помощник-възпитатели. То се реализира в партньорство с родителите, съобразно възрастовите и индивидуални особености на децата. В детската градина се предлага широка образователна програма, включваща: български език и литература; математика; околен свят; изобразително изкуство; музика; конструиране и технологии; физическа култура. Създават се условия за цялостно развитие на детската личност и придобиване на съвкупност от компетентности- знания, умения и отношения,необходими за успешното преминаване на детето към училищното образование. Наред с това, децата имат възможност да се занимават с допълнителни дейности : английски език, народни и спортни танци.

 

Предметно-дидактичната среда във всички групи на детската градина е:

-          вариативна и мобилна;

-          интересна и привлекателна;

-          развиваща и стимулираща;

-          гарантираща възможности за избор;

-          съобразена с конкретното образователно съдържание за деня.

 

 

 

4. Детска градина "Снежанка"

Адрес: с.Зетьово, ул. "Дружба" № 8

Директор: Станка Златева Канева

Тел. 041357/ 216

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Детска градина „Снежанка" е образователно-възпитателна институция за целодневно отглеждане, обучение и възпитание на деца от 2 до 7 годишна възраст, в съответствие с държавните образователни стандарти на МОН, с организация на дейностите с ориентир към личностно развитие и социализация на детето. При нас се обучават общо 36 деца, разделени в 2 градински групи, като за тях се грижи персонал от 8 човека. Директор на ДГ „Снежанка" е г-жа Станка Канева. Педагогическият персонал се състои от З квалифицирани учители , както и непедагогически персонал от 4 човека. Детското заведение разполага с добра материална база, с осигурени помагала и материали. Децата от детската градина се радват на просторен двор с поддържана зелена площ, голяма площадка за спортни празници, игри и упражнения. В детската градина се полага голямо старание за подготовката на децата за училище и изграждането им като достойни хора и граждани на България. Възпитанието е повлияно от личния пример на учителя, детето се разглежда като ценност на нашето общество, развитието му, като приоритет на екипа.

 

Заявление за регистрация

 

Регистър на общински детски градини на територията на Община Чирпан

mig-chipran

December 2019
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4