BV Certification ISO9001

BV Certification ISO14001

Детски градини

1. Детска градина "Здравец"

Адрес: гр.Чирпан, ул. "Христо Ботев" № 50

Директор: Светла Петкова Петкова

Тел. 0885599788

Тел. канцелария: 0416/93579

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ДГ “Здравец“ се намира в южния край на гр. Чирпан, квартал “Асен II“.Района е тих и спокоен, далеч от автомобилния трафик и промишлени предприятия. В съседство с ДГ е малък квартален парк. ДГ “Здравец“ започва своята дейност през  далечната 1977/1978 учебна година. Сградата на детската градина е типов проект, разполага  със собствена кухня, парно и перално помещения. През 2011г. е газифицирана, санирана, с подменена дограма и подови настилки и санитарни възли. Двора е голям с обособени площадки за игра за всяка група, площадка за провеждане на празници на открито, тревни и цветни площи. Има открит плувен басейн за извършване на закалителни  процедури на децата. В просторни добре обзаведени и оборудвани занимални се отглеждат,възпитават и обучават 135 деца на възраст от 1,5 годишна възраст до 7 годишна възраст, разпределени в 5 възрастови групи-яслена, първа, втора, трета ПГ5 г., и четвърта ПГ-6г. С децата работи екип от високо квалифицирани учители, медицински персонал и обслужващ персонал. Детската градина е с традиции в предучилищното възпитание и се ползва с авторитет в града и областта предлага и допълнителни дейности извън ДОС: английски език и народни танци.

 Заявление за регистрация

 

 

2. Детска градина "Слънце"

Адрес: гр.Чирпан, ул. "Георги Димитров" № 87

Директор Маргарита Тонева

Тел. 0416/ 93413

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

3. Детска градина Калина Малина

Адрес: гр.Чирпан, ул. "Антон Иванов" № 14

Директор Росинка Божкова

Тел. 0416/93119

e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Детска градина "Калина Малина" е открита през 1966 г. Намира в кв."Янко Иванов". Педагогическото взаимодействие с децата се осъществява от квалифицирани педагогически специалисти с помощта на помощник-възпитатели. То се реализира в партньорство с родителите, съобразно възрастовите и индивидуални особености на децата. В детската градина се предлага широка образователна програма, включваща: български език и литература; математика; околен свят; изобразително изкуство; музика; конструиране и технологии; физическа култура. Създават се условия за цялостно развитие на детската личност и придобиване на съвкупност от компетентности- знания, умения и отношения,необходими за успешното преминаване на детето към училищното образование. Наред с това, децата имат възможност да се занимават с допълнителни дейности : английски език, народни и спортни танци.

 

Предметно-дидактичната среда във всички групи на детската градина е:

-          вариативна и мобилна;

-          интересна и привлекателна;

-          развиваща и стимулираща;

-          гарантираща възможности за избор;

-          съобразена с конкретното образователно съдържание за деня.

 

 

 

4. Детска градина "Снежанка"

Адрес: с.Зетьово, ул. "Дружба" № 8

Директор: Станка Златева Канева

Тел. 041357/ 216

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Детска градина „Снежанка" е образователно-възпитателна институция за целодневно отглеждане, обучение и възпитание на деца от 2 до 7 годишна възраст, в съответствие с държавните образователни стандарти на МОН, с организация на дейностите с ориентир към личностно развитие и социализация на детето. При нас се обучават общо 36 деца, разделени в 2 градински групи, като за тях се грижи персонал от 8 човека. Директор на ДГ „Снежанка" е г-жа Станка Канева. Педагогическият персонал се състои от З квалифицирани учители , както и непедагогически персонал от 4 човека. Детското заведение разполага с добра материална база, с осигурени помагала и материали. Децата от детската градина се радват на просторен двор с поддържана зелена площ, голяма площадка за спортни празници, игри и упражнения. В детската градина се полага голямо старание за подготовката на децата за училище и изграждането им като достойни хора и граждани на България. Възпитанието е повлияно от личния пример на учителя, детето се разглежда като ценност на нашето общество, развитието му, като приоритет на екипа.

 

Заявление за регистрация

 

Регистър на общински детски градини и центрове за подкрепа за личностното развитие на територията на Община Чирпан

mig-chipran

April 2019
S M T W T F S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4